Troldtekt succés i Tyskland – nu på også ind i England

30. November 2022

Deltagelse på flere Schulbauarrangementer, bl.a. det allerførste for ti år siden i Hamburg, har været døråbneren for danske Troldtekts CradletoCradle akustikplader af træbeton til det tyske marked. Mål- gruppen er her som på alle andre markeder især arkitekter. Netop i Hamburg siden 2015 med tysk sel- skab, kontor med showroom og i dag 10 ansatte.

Troldtekt har stor tysk salgsmæssig succés og det er blevet til flere tyske priser. Sidste år tildelt en dansk kongelig hæderspris ”HRH Crown Prince Frederik International Business Award” for fremme af dansk eksport for bl.a. en stærk forretningsmodel med bæredygtige løsninger.

Og ”naturligvis” deltog Troldtekt også på den første danske Schulbau i København. Her mødte Byggeeksport Troldtekts kommunikationsog bæredygtighedschef Tina Snedker Kristensen, der kunne fortælle mange positive historier om det tyske marked. Men også at salget af deres mange forskellige akustikplader gjaldt dem alle. Men hun synes, at de tyske arkitekter måske tør lidt mere end de danske, og viste et eksempel på et farverigt mønstret akustikloft leveret til et kontor i Berlin.

Troldtekt er godt repræsenteret i Europa med kontorer og forhandlere, men dette blev øget og styrket sidste år, da Troldtekt blev opkøbt af den ir- ske børsnoteret byggematerialekoncern Kingspan, fortalte Tina Snedker Kri- stensen. Således medio juni nu også repræsenteret i London. I forvejen kon- torer i Norge og Stockholm.

Troldtekt deltog også på Building Green Hamburg, hvor Tina Snedker Kristensen deltog i en paneldebat om bl.a. de nye EUkrav til virksomheders bæredygtighedskrav, hvor Troldtekt er på forkant med certificeringer som bl.a. CradletoCradle.

Schulbau messe stuttgart. Tak til stuttgart for to fantastiske dage!

Schulbau messe stuttgart. Tak til stuttgart for to fantastiske dage!

Foto: Cubus Medien Verlag / Thomas Rathay Stuttgarts borgmester Isabel Fezer (t.v.) og Kirsten JungTak til alle der kom til til Carl Benz Arena i Stuttgart den 28. og 29. februar. Når beslutningstagere taler med producenter om moderne og bæredygtige skoler, arkitekter...

Danske Arkitektvirksomheder deler Skolebyggeri

Danske Arkitektvirksomheder deler Skolebyggeri

STYRK DIT INTERNATIONALE NETVÆRK INDEN FOR SKOLEBYGGERI Af: Danske Arkitektvirksomheder Foto: Frederiksbjerg Skole, Henning Larsen og GPP Arkitekter. Fotograf: Peter NørbyVær med til en inspirerende dag inden for bæredygtigt skolebyggeri. En dag med innovative...