Netværksdannelse i Danmark

23. Januar 2023

I 2012 udviklede og lancerede direktør og initiativtager Kirsten Jung SCHULBAU-messen. Siden da har det samlet fagfolk inden for skolebyggeri til årlige messer og netværkssaloner i en række af Tysklands største byer, herunder Berlin, München, Hamborg, Köln, Dresden, Wien og Köln. Nu er den på vej til København (DK) for første gang den 13. og 14. juni 2023.

“I mere end ti år har jeg bragt arkitekter, kommuner, ingeniører, private og offentlige bygherrer og investorer sammen på tværs af landegrænserne inden for alle områder af læringsbyggeri. I Danmark og Tyskland arbejder jeg tæt sammen med C.F.. Møller Architects, Danske Arkitekter, BDA (sammenslutningen af tyske arkitekter), Bundesstiftung Baukultur, Montag Stiftung Jugend und Gesellschaft, DGNB, Building Green Council, de store tyske byggemyndigheder samt vigtige foreninger og sammenslutninger i byggebranchen. I 2023 vil jeg fortsætte succesen med mit første to-dages arrangement i København, og jeg ser frem til at invitere danske og tyske fagfolk fra branchen,” siger Kirsten Jung, der arbejder og bor i både Hamborg og København. Hun vil nu dele ud af sin mangeårige erfaring i de tysktalende lande og etablere kontakter mellem danske virksomheder og sit omfattende netværk i Tyskland.

“Jeg ønsker at skabe en international tænketank, der kan inspirere hele sektoren med nye idéer. Her er emnet bæredygtig læring i centrum for den dansk-tyske udveksling af viden, idéer og ressourcer. Vi kan drage fordel af internationalt samarbejde og bane vejen for fremtidens skole med partnerskaber. Danskerne bringer ny viden og erfaring med sig – de er internationalt førende inden for digitalisering og bæredygtighed. Og som vi alle ved, er der stor efterspørgsel efter innovative idéer i Tyskland. Det gælder ikke mindst for det tyske skolebyggeri, som der alene er afsat 40 milliarder euro til frem til 2040. Til nybyggeri, renovering, bæredygtighed, genbrug og renovering og alt, hvad der kan skabe det bedste miljø for nutidens pædagogik og læring. Jeg samler alle aktørerne omkring et stort marked.

Området for læringsbygninger spænder fra daginstitutioner til universitetscampusser og er altid i centrum for vores aktiviteter. I Tyskland har flere af mine tysk-danske samarbejder allerede båret frugt. Flere hold har både vundet store udbud og gennemført dem i praksis. Jeg vil nu tage disse succeser med tilbage til København. Alle danske og tyske brancheaktører er hermed inviteret til to dage med oplevelser, matchmaking, ny viden og spændende relationer.”

Uddannelsesbyggeri er krisesikkert

SCHULBAU/SKOLEBYGGERI er uden tvivl en af de mest krisesikre platforme inden for byggeriet i dag. I en situation, hvor der er for mange elever*, for få lærere og for få eller for nedslidte skoler, skal alting forbedres og løses så hurtigt som muligt. Siden 2012 har den tyske messe SCHULBAU samlet sektoren for godt og visionært skolebyggeri i storbyer som Hamborg, Berlin, Dresden, Frankfurt, Frankfurt, Stuttgart og Wien. Managing partner og projektleder Kirsten Jung vil fokusere på Danmark i 2023 og lade den internationale skolemesse finde sted for første gang under navnet SCHULBAU/SKOLEBYGGERI i København i samarbejde med sine to virksomheder CUBUS MEDIEN Verlag GmbH og Salooning Green Future ApS.

Den 13. og 14. juni 2023 inviteres den danske og tyske industri til at mødes i to dage. Programmet omfatter fremadrettede danske og internationale talere, paneldiskussioner, op til 50 stande og ikke mindst networking og matchmaking mellem eksperter fra Danmark og de tysktalende lande.

Kirsten Jung og hendes team har mange års erfaring med grænseoverskridende samarbejde og vil præsentere et udvalg af vellykkede partnerskaber, som har deltaget i tyske udbud takket være SCHULBAUs initiativ og engagement. Alle aktiviteter vil fokusere på bedste praksis for innovative og bæredygtige læringsbygninger, lige fra daginstitutioner til universitetscampusser.

LOKALITET

Docken, Færgehavnsvej 35, 2150 København

TID

Tirsdag den 13. juni 9.30 til 20 onsdag den 14. juni 9.30 til 16

SPROG

Messen og netværksmøderne vil blive afholdt på engelsk/dansk/tysk. Præsentationer og workshops vil blive afholdt på engelsk.

REGISTRERE EN STAND

Hvis du ønsker at udvide dine forretningsmuligheder og præsentere din virksomhed med en stand på messen, bedes du kontakte vores team.

NETVÆRKSFESTIVAL

Networking Festival er platformen for nye og personlige relationer for en bred vifte af fagfolk fra skole- og læringsbyggerisektoren. I alle pauser og om aftenen vil der være mulighed for at skabe nye kontakter og drøfte nye forretningsmuligheder gennem afslappede og afslappede udvekslinger og netværksdannelse.

SKOLEBESØG I KØBENHAVN

Lad os komme af sted! Tag med på vores studieture til skoler i København. Umiddelbart efter messen vil der være mulighed for at besøge to skoler i København, hvor de ansvarlige arkitekter vil tale personligt med deltagerne – både om de fysiske rammer og om idéen bag bygningen. Hver skole vil blive besøgt af 25 personer, og der er i alt 50 pladser til rådighed. Skal bestilles separat og på forhånd.
TID: Den 14. juni kører busserne direkte fra messen til skolerne. Afgang kl. 16.15. Turen slutter ca. kl. 18.00.

MATCHMAKING

Som noget helt særligt for København har vi inviteret fantastiske og motiverende coaches, som vil komme begge dage med fede workshops og opmuntre folk direkte på stedet til Mita

Schulbau messe stuttgart. Tak til stuttgart for to fantastiske dage!

Schulbau messe stuttgart. Tak til stuttgart for to fantastiske dage!

Foto: Cubus Medien Verlag / Thomas Rathay Stuttgarts borgmester Isabel Fezer (t.v.) og Kirsten JungTak til alle der kom til til Carl Benz Arena i Stuttgart den 28. og 29. februar. Når beslutningstagere taler med producenter om moderne og bæredygtige skoler, arkitekter...

Danske Arkitektvirksomheder deler Skolebyggeri

Danske Arkitektvirksomheder deler Skolebyggeri

STYRK DIT INTERNATIONALE NETVÆRK INDEN FOR SKOLEBYGGERI Af: Danske Arkitektvirksomheder Foto: Frederiksbjerg Skole, Henning Larsen og GPP Arkitekter. Fotograf: Peter NørbyVær med til en inspirerende dag inden for bæredygtigt skolebyggeri. En dag med innovative...