Experts LAB: Tina Snedker Kristensen – Indeklima for optimale læringsbetingelser

juli 2, 2024

Tina Snedker Kristensen
Foto: Troldtekt

Tina Snedker Kristensen, chef for bæredygtighed og kommunikation i Troldtekt A/S og Troldtekt Deutschland GmbH, understreger vigtigheden af sunde materialer for mennesker og miljø i skolebyggerier. Disse materialer spiller en central rolle i certificeringsprocessen for bæredygtige byggeprojekter.

Tina Snedker Kristensen understreger industriens og planlæggernes ansvar for at bruge bæredygtige byggemetoder, ikke mindst af hensyn til de kommende generationer. “Vores børn har stor gavn af et sundt læringsmiljø,” forklarer hun. På SCHULBAU Salon og Trade Fair i Köln vil hun præsentere eksempler på DGNB-certificerede projekter fra Tyskland og Danmark.

Et godt indeklima, der er kendetegnet ved høj luftkvalitet og behagelig akustik, forbedrer elevernes koncentrationsevne og deres velbefindende. Undersøgelser viser, at et sundt indeklima forbedrer indlæringsevnen. Dårlig luftkvalitet kan føre til træthed og dårlig koncentration. Materialer, der dæmper lyd, skaber et mere roligt læringsmiljø, hvilket er til gavn for både elever og lærere.

Tina Snedker Kristensens arbejde hos Troldtekt viser, hvordan bæredygtige byggeprojekter kan realiseres med succes. Hendes praktiske eksempler fra DGNB-certificerede skoler giver værdifuld indsigt for planlæggere og bygherrer, der ønsker at skabe sunde læringsmiljøer. Disse principper er med til at forbedre læringsbetingelserne for fremtidige generationer.

Vi ser frem til Tina Snedker Kristensens Expert LAB-præsentation på 2. dagen af vores SCHULBAU Salon og Trade Fair i Köln den 26. september 2024.

Skolebyggeri Messe: Multinational idéudveksling i København

Skolebyggeri Messe: Multinational idéudveksling i København

Billede: Cubus Medien VerlagSCHULBAU afholdt sin anden messe i København og gav igen mulighed for inspiration og stimulerende interkulturel diskussion blandt udstillere, talere, beslutningstagere og besøgende. Programmet bød på et rigt udvalg af interessenter inden...

Schulbau messe stuttgart. Tak til stuttgart for to fantastiske dage!

Schulbau messe stuttgart. Tak til stuttgart for to fantastiske dage!

Foto: Cubus Medien Verlag / Thomas Rathay Stuttgarts borgmester Isabel Fezer (t.v.) og Kirsten JungTak til alle der kom til til Carl Benz Arena i Stuttgart den 28. og 29. februar. Når beslutningstagere taler med producenter om moderne og bæredygtige skoler, arkitekter...