School Construction Hamburg besøger messe i København

30. November 2022

Jan Schneck, repræsentant for ledelsen hos SBH | Schulbau Hamburg, vil tale på den kommende skolebyggemesse i København. Foto: Christian Spielmann

Jan Schneck repræsenterer ledelsen af Schulbau Hamburg (SBH) på vores SCHULBAU-messe i København. Han er kendt for sin omfattende erfaring inden for ledelse og design af skoleinfrastruktur i Hamborg. Schneck vil deltage i programpunktet “Welcome Superpower”, der finder sted den 13. juni på Docken.

Jan Schneck, repræsentant for ledelsen hos SBH | Schulbau Hamburg, vil tale på den kommende skolebyggemesse i København. Schneck er ansvarlig for opførelsen og administrationen af mere end 350 skoler i Hamborg, hvilket gør hans rolle ved arrangementet “Welcome Superpower” særlig vigtig.

Arrangementet giver en platform til at diskutere de seneste udviklinger, tendenser og udfordringer inden for skolebyggeri og administration. Schneck medbringer sin omfattende erfaring på dette område, som han har opnået gennem sit tidligere arbejde som leder af afdelingen for byggeledelse hos Schulbau Hamburg og som leder af afdelingen for skolebyggeri Nord.

Programpunktet “Welcome Superpower” finder sted på messens første dag fra kl. 9.35 til 10.00 og giver en fremragende mulighed for at høre de innovative tilgange og strategier, som Schneck og andre ledere i skolebyggeri- og administrationsbranchen forfølger.

Ud over Schneck deltager Kirsten Jung, CEO og vært for arrangementet, Astrid Mody, projektleder i Københavns Kommune, Børne- og Ungdomsforvaltningen, og Mette Rose Eriksen, chefkonsulent i Københavns Kommune, Børne- og Ungdomsforvaltningen.

Schulbau messe stuttgart. Tak til stuttgart for to fantastiske dage!

Schulbau messe stuttgart. Tak til stuttgart for to fantastiske dage!

Foto: Cubus Medien Verlag / Thomas Rathay Stuttgarts borgmester Isabel Fezer (t.v.) og Kirsten JungTak til alle der kom til til Carl Benz Arena i Stuttgart den 28. og 29. februar. Når beslutningstagere taler med producenter om moderne og bæredygtige skoler, arkitekter...

Danske Arkitektvirksomheder deler Skolebyggeri

Danske Arkitektvirksomheder deler Skolebyggeri

STYRK DIT INTERNATIONALE NETVÆRK INDEN FOR SKOLEBYGGERI Af: Danske Arkitektvirksomheder Foto: Frederiksbjerg Skole, Henning Larsen og GPP Arkitekter. Fotograf: Peter NørbyVær med til en inspirerende dag inden for bæredygtigt skolebyggeri. En dag med innovative...